Witamy na forum gildii Zakon Białego Lotusu, sfgame serwer 6
Witajcie kochni!
Temat zakładam tutaj, żeby dostęp do niego miała też gildia, która chce być naszą akademią.
Ziutek123, lider gildii Big Brothers zaproponował mi, że zostaną nasza akademią. Nic więcej nie napisał, ale zachęcę go żeby tu zajrzał, może dowiemy się czegoś więcej.
Ankietę zrobiłam dla ułatwienia sprawy, ale proszę aby każdy kto zagłosuje napisał również posta, najlepiej z jakimś argumentem dlaczego tak a nie inaczej zagłosował, bo w związku z tym, że dostęp do tematu mają również goście nie mogę pozwolić aby oni mieli wpływ na moją decyzję.
Zapraszam do głosowania i wypowiadania się!
Ja poczekam trochę z oddaniem głosu żeby nikt nie kierował się moim zdaniem.
Gość
No wiecie :p mam nawet dobre staty glidi Twierdza 26 Skarbiec 50 % i Trener 52 % aktywni gracze :) Dla co nie kturych będzie dobże
Prosiłam żebyś się nie rejestrował...póki co sojuszu jeszcze nie mamy a forum jest stworzone dla członków gildii. Na razie usunęłam konto, jeśli dojdziemy do porozumienia będziesz mógł się zarejestrować. To po pierwsze, czyli nie zwracasz uwagi na moje prośby.
Po drugie - akademia powinna rozwijać się tak jak gildia docelowa, inaczej nie bardzo rozumiem po co ma być akademią. A nie wiem czy wam się będzie podobać rozwój skarbca kilka poziomów wyżej niż trener. Taką strategię przyjęła nasza gildia i nie każdy jest w stanie pojąć dlaczego.
Po trzecie...prosiłam żebyś napisał dlaczego akurat nasza gildia. Co według was na tym zyskacie co my na tym zyskamy? Czego oczekujecie od naszej gildii? Pomoc w lochach? Odsyłanie do was osób chętnych do Zakonu a będących poniżej wymaganego u nas kryterium (lvl 70)? Przejęcie osób powyżej kryterium? Jakieś rady?
Żeby nie było...nie jestem wcale na nie, chciałabym po prostu jakiejś zachęty bo niby czemu nie ale czemu tak...?
Ustalmy jakieś zasady.
Gość
ale co zyaskac mozemy...wiec czemu tak?
Wypowiedź Ziutka nie zacheca mnie wcale...jakis dobry "biznes plan" prosze, bo puki co jeastem na "nie"
Mogłabym się zgodzić na akademię, bo jak stwierdzili akina i Fako: czemu nie? Ale prosiłam ziutka żeby właśnie napisał nam czemu tak? Ziutek napisał mi że nic już nie napisze na forum bo usunęłam mu konto a usunęłam konto bo go wyraźnie prosiłam żeby założył temat bez rejestracji na forum, jak widać po innych tematach to jest w zupełności możliwe.
Myślę, że akademia powinna być wizytówką gildii właściwiej, czyli mieć podobny statut gildii, podobnych zasad przestrzegać, podobnie się rozwijać i...do prowadzenia akademii musiałabym mieć kogoś takiego jak np. Lauren...no, tylko kilka poziomów niżej. Osobę komunikatywną, z którą można się łatwo dogadać, najlepiej oczywiście poprawną polszczyzną. I tu odpowiedź czy nic na tym nie tracimy? Otóż tak - wizerunek
Akademia - czemu nie! Ale nie taka. W końcu nie jest nam ona potrzebna a co najwyżej może być urozmaiceniem.
Dzięki wszystkim za wypowiedzi.
Gość
Witam.
Do akademi mogłyby przechodzić słabsze poziomy, które sa za niskie aby dojść do głownej gildii.
Także można by było zrobić pierszeństwo rekrutacji z akademi.
Do akademi z głownej gildii mogłaby dołączyć osoba z silnym poziomem aby pomóc w lochach, rozwinąć gildie, a później wracałaby do głownej gildii.
Proponuje żeby akademią została gildia Avada Kedavra.
Konkretne, ale mało zachęcające.
Sprawa do przemyślenia. Ja w dalszym ciągu jestem nieobecna, więc albo z decyzją poczekamy do następnego tygodnia, albo decyzję zgodzą się podjąć w moim imieniu, oczywiście po przeczytaniu waszych głosów, Lauren i Assasins.
Gość
Tak jak pisałam wczesniej...proszę konkrety:
-akademia do którego poziomu? po którym poziomie przechodzi do głównej gildii,
- jaka liczba osob w akademii, bo wydaje mi sie ze zbieranina sie nie sprawdzi,...
proszę konkrety
Gość
Od 100lvl gracze z akademi przechodziliby do Was. Teraz mamy w gildii dużo osób.
Jakby jakiś gracz, który ma poniżej 100lvl chciałby dołączyć do Was, dołączałby do nas.